Este o carte care nu ar trebui să lipsească din biblioteca unui tată sau viitor tătic! Este scrisă într-o manieră foarte relaxată și amuzantă care are rolul de a normaliza pentru noi, tații, foarte multe aspecte reale de care ne-am lovit sau de care ne vom lovi. Este important să vezi că prin ceea ce treci tu acum, au mai trecut și alții și, pe deasupra… că ei au și supraviețuit! 

Eu aveam să o citesc la aproape doi ani după ce devenisem deja tată și m-au amuzat teribil anumite situații prin care trecusem și eu aproape la fel ca Alex. În plus, se pare că niciunul dintre noi nu și-a dorit să aibă un copil cuminte, ceea ce s-a și întâmplat. Din acest motiv cred că am început acum să fiu mai atent la ceea ce îmi doresc.

„Cel mai bun tată” este o carte ofertantă în care Alex abordează într-o manieră amuzantă subiecte ce țin de perioada de început a vieții de tată (,,O să fiu tată? O să fiu tată!”, ,,Nouă luni pe repede înainte”, ,,Ziua cea mare”), prezentul sau ceea ce ne doare cel mai tare acum 🙂 (,,Cel mai bun sex” sau ,,Cum să faceți sex când copilul doarme după-amiază”), dar și despre frumosul viitor care ne așteaptă (,,Căminul de bătrâni”, ,,Scrisoare către viitoarea noră”).

O să mă opresc acum din povestit pentru că vreau să vă las să căutați singuri cartea și să o cumpărați. Apropo, e o piesă rară! Eu am umblat ceva timp prin ploaie pentru că ceea ce este bun nu se găsește și nu se obține așa ușor.

Lectură plăcută! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *