,,Rețete aburite pentru mămici grăbite” este o carte scrisă cu mult suflet de o super mămică, Izabela Marinescu. După cum spune și titlul, cartea este dedicată altor mămici, dar nu asta m-a făcut să cred că este o carte interzisă bărbaților mai ales că sunt un gurmand și îmi place gătesc pentru soția și fiica mea. Recunosc, am fost în pom în ceea ce privește diversificarea și, tocmai de aceea cred că este important ca pentru fiecare familie cu un nou-născut să existe în casă cartea Izabelei. Cred că ați auzit și voi de situații în care tinerii părinți îmbuibau bebelușul de doar nouă luni cu celebrele sarmale cu cărniță de porc… doar, doar “să nu poftească sărăcuțul, că ne vede pe noi că mancâm”. 🙂

Dee… eu vă zic că găsiți aici rețete rapide, sănătoase și ușor de realizat, fără prea multe bătăi de cap! ,,Rețete aburite pentru mămici grăbite” a trecut prin mâna unor medici pediatri recunoscuți care și-au garantat încrederea pentru informațiile pe care le găsiți în ea. Din păcate, noi nu am avut această carte atunci când am fi avut nevoie. Tocmai pentru că știu cât de important este pentru voi ca viitori sau proaspeți părinți să o aveți la îndemână, m-am gândit să vă fac această recomandare.

Aaaa, și să nu uit – Izabela are și o super emisiune dedicată părinților. O găsiți în direct, în fiecare marți, începând cu ora 17,30 la Canal 33 unde dezbate multe subiecte interesante de parenting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *