…iar părinții sunt fericiți

De când am devenit tătic, am realizat că multe lucruri se vor schimba în viața noastră de familie. Iar când spun ,,multe lucruri” mă refer la faptul că vacanțele au căpătat alte valențe acum că Flavia este esența tuturor gândurilor noastre. 

Cel mai probabil și voi știți că apariția unui copil nu numai că aduce bucurii, dar schimbă toate planurile sau… ne dă rutina peste cap. Și, nu, nu este nimic rău în asta, doar că trecem printr-un proces de acomodare și noi ca proaspeți părinți. 

Așa că, de trei ani, eu și Simo ne gândim mereu cum să ne planificăm concediul astfel încât să ne bucurăm și noi, adulții, de ieșire, dar și pitica noastră. Ce mă bucură este că deja multe hoteluri și destinații au început să înțeleagă acest concept de familie și devin din ce în ce mai ofertante prin spații de joacă sau activități pentru copii de toate vârstele.

Dar nu este vorba numai despre hoteluri, ci și de alte locuri sau actori care pot pregăti surprize pentru cei mici… și cei mari deopotrivă (dacă piticii au timpul ocupat) :-). De exemplu, Itsy Bitsy așteaptă până la 31 august toți copiii și părinții care merg în stațiunea Mamaia la Radioplaja Itsy Bitsy. Este locul unde veți găsi zone cu activități sportive și jocuri pentru cei mici, zone de relaxare, Radiomobilul unde orice copil devine vedetă de radio, dar și scenă pentru petrecerea copiilor din fiecare seară.

De dimineaţă până seara, copiii se pot implica în tot felul de provocări precum labirintul gonflabil cu obstacole, vânătoarea de comori, sărituri în saci, scaunele muzicale, art & craft, tras de sfoară, jocul distractiv în care copiii îi acoperă pe părinți cu nisip, traseu sportiv cu hidratare și protecție solară. Activitățile au loc până la ora 21:00. 

Nu știu ce credeți voi, dar eu sunt foarte bucuros că nu este uitată și nevoia de a avea activitate pentru familiile cu copii chiar și pe litoral! Așa că dacă mergeți la Mamaia și vă preocupă energia piticilor voștri, Radioplaja Itsy Bitsy nu trebuie ratată!

Harta și detaliile despre Radioplajă se găsesc pe www.itsybitsy.ro și în Aplicația gratuită Itsy Bitsy FM. 

Și să nu uit, în august voi fi și eu acolo unde voi pregăti câteva surprive pentru voi alături de Flavia. Revin cu mai multe detalii în curând.

Deci, cine merge? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *