Heiii, lume, lumeeee, sărbătorim și împărtășim cu voi bucuriile noastre de 31 mai!
⁃ Astăzi, Flavia împlinește 4 ani de când a apărut în viața noastră! Nu îmi vine să cred că au trecut așa repede cei 4 ani de când minunea aceasta ne luminează viața și ne oferă, fără să își dea seama, atâtea subiecte la care să medităm! Deja m-am pregătit sufletește pentru Invazia Elsei 3 (pe alte hăinuțe, pe alte cărți, pe alte jucării, pe micul ecran etc.) 😂
⁃ Tot astăzi sărbătoresc un an de când vă stresez cu ideile mele crețe de parenting și pățaniile mele ca părinte! Exact, în 2019, pe vremea aceasta, lansam cu emoții proiectul meu de suflet – Tatăl Activ!

Ce am reușit în acest an? Să dezvolt acest blog care se bazează pe inima mea de tată și mintea mea de psiholog pentru copii, să cresc în jurul acestuia o comunitate de peste 3500 de prieteni și să duc în zona de blogging și social media subiecte care știu sigur că sunt de interes pentru părinți, dar găsim prea puține ocazii să le dezbatem.

Și pentru că sunteți alături de noi într-un număr din ce în ce mai mare, de astăzi lansez Pastila de parenting care se traduce prin scurte podcasturi cu tipsuri care să ne îndrume spre a face lucrurile mai bine și spre a dezvolta o relație frumoasă cu copiii și partenerul/partenera!
Așa că în această dimineață vă invit să ascultați primul podcast care abordează cauzele comportamentelor problematice la pitici.

Dacă vă place pastila de astăzi nu vă sfiiți să dați like and share! Doar… oameni suntem!😜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *