Nu știu ce credeți voi, dar impresia mea este că în această perioadă agitată (provocată de pandemie) apa și săpunul, sau mai pe larg, curățenia, au devenit laitmotive. Unele voci spun că pandemia ne-a învățat să ne spălăm mai des și corect pe mâini. Dar oare de ce aveam nevoie de o astfel de situație pentru a face ceva ce oricum trebuia făcut în mod firesc?

Și voi vă întrebați asta? Ei bine, da, și eu.

Oricum, atât eu, cât și Simo suntem acum și mai atenți ca Flavia să se spele bine pe mâini. În plus, folosim geluri dezinfectante destul de des. Foloseam și înainte, dar acum parcă nu stăm liniștiți dacă nu ne igienizăm constant. De altfel, încercăm să căutăm pentru Flavia produse naturale, fără chimicale care să îi atace pielea. Am fost norocoși pentru că nu a trebuit să căutăm foarte mult. Am descoperit marca Techir care are o gamă variată de produse, atât pe gustul celor mari, cât și pe gustul celor mici. Flavia a fost foarte încântată și s-a atașat de două săpunuri de la Techir.

Primul este un săpun figurină pentru copii, 100% natural și foaaaarteee hidratant. Parcă și mie îmi place să îl folosesc.

Cel de-al doilea, este pentru întreaga familie, manufacturat la rece, cu ulei esențial de lămâie, unt de cacao, ulei de măsline, ulei de migdale dulci, apă și nămol din Techirghiol.

Aceste două produse ne fac să transformăm băița din rutina de seară mai distractivă și mai relaxantă.

Bineînțeles că Simo nu s-a mulțumit doar cu acestea și pentru că și-a dorit să își hidrateze pielea, am ales o cremă de mâini cu nămol, vitamina B5, glicerină vegetală și ulei de avocado. Sincer și mie imi place pentru că intră foarte ușor în piele și nu sunt nevoit să mă umplu de cremă pe mâini când vine Simo și mă roagă să îi iau din stratul gros. 🙂

Dar na, acum ca să nu spuneți că mă dau mare pentru că am descoperit aceste produse vă invit și pe voi să intrați pe pagina lor www.techir.ro și să încercați produsele. Apoi, puteți să vă lăudați cu ce vă place de acolo. Acum dacă vă mai spun că este un brand 100% românesc o să spuneți că exagerez, dar… chiar așa este! :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *