Dedic pastila de astăzi celor șapte principii care cred că sunt importante pentru orice bărbat ce își dorește să fie un tată bun. Știu! Vei spune că această etichetă poate avea sensuri diferite pentru oricare dintre noi. Dacă pentru unii se traduce prin a fi invitați, peste ani, la un prânz de copiii lor, pentru alții poate însemna că fiul sau fiica nu întârzie să își demonstreze independența odată ce devine adult.

Ei bine, eu îmi propun să îți povestesc astăzi despre cum să devenim tați mai buni, nu neapărat despre cum ar trebui să interpretăm realizările copiilor în viitor.

Așadar, indiferent că ești tătic la început de drum sau unul experimentat, podcastul de astăzi te va ajuta să construiești o fundație sigură pentru o relație faină cu copilul tău! Să începem:

A fi părinte nu este un sprint, ci mai degrabă un maraton! Știu că uneori obosim sau lenevim și ne pierdem consecvența. Chiar și mie mi se întâmplă! De aceea, te invit să revii mereu asupra acestor principii. Te vor ajuta să rămâi motivat. Și eu fac asta atunci când simt că îmi scade energia și… chiar mă ajută.

Cam asta a fost pentru astăzi. Sper că te-am ajutat! Nu ezita să îmi scrii dacă ai întrebări sau neclarități! Zi faină!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *