Dragi prieteni și părinți,  

Copiii, relația dintre parteneri după apariția celor mici sau etapele de dezvoltare ale piticilor ne aduc deseori în punctul de a ne pune mulllllteeee întrebări. Nu a zis nimeni că rolul de părinte este simplu și nici nu ne naștem învățați.

Așa că vă dau întâlnire, într-un nou eveniment adresat vouă, părinților, joi, pe 25 februarie, de la ora 19.30, alături de amicul meu, Dr. Bogdan Fițiu la o sesiune despre… voi! Așteptăm întrebările voastre chiar aici, în secțiunea de comentarii, iar noi vom pregăti 30 de răspunsuri în 30 de minute. Nu trebuie să vă gândiți la un anumit subiect, ci la orice lucru care are legătură cu viața voastră de părinți.

Unde se întâmplă? Pe pagina mea de Facebook – Tatăl activ, într-o sesiune live de discuții la ceas de seară.

Așa că nu mai așteptați! Lansați întrebările, provocările sau nedumeririle voastre legate de cei mici, iar noi vă promitem 30 de minute de relaxare și de calitate pentru voi înșivă!

Abia așteptăm să ne reîntâlnim! 

3 thoughts on “30 de răspunsuri în 30 de minute cu Andrei Ionel Mocanu & Dr. Bogdan Fițiu”

  1. Intrebare pt evenimentul live:
    1.Cum putem identifica la un copil prescolar un blocaj emotional in contextul unei tulburari de vorbire (cum ar fi apraxia verbala)? Sau cum putem face diferenta dintre cele doua?
    2. Cum se diferentiaza o tulburare de vorbire fata de tulburarea de spectru autist? Poate terapia ABA sa ajute in dezvoltarea limbajului expresiv in apraxia verbala sau este suficienta terapia logopedica specifica (cum ar fi tehnica Vml).

  2. Cum reusim sa mancam/manance si copilul mai multe legume? E atat de greu uneori cu mesele, incat cele mai multe discutii intre noi, parintii, sunt de la faptul ca nu mananca baiatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *